It´s not just a team! It´s a family!

Webpartner

namnlost-3Driver du ett företag eller har bekanta som gör det och du anser att den produkten som företaget saluför har en koppling till en aktiv och hälsosam livsstil? Då kan du här ansöka om att bli webpartner till Lynx Multisport Team. Som webpartner erbjuder du våra medlemmar en procentuell rabatt eller rabatt på specifik produkt som inhandlas via webshop.

Till höger ser du ett exempel på hur ditt erbjudande för våra medlemmar presenteras. Alla ansökningar om att bli webpartner till Lynx Multisport Team granskas manuellt. Vi tittar då på a) det är en relevant produkt. b) det är en bra/unik rabatt c) produkten/företaget är inte en direkt konkurrent till våra huvudpartners.

För att ansöka att bli webpartner, vänligen fyll i nedan formulär.


  • Helst bredd: 338 px, höjd: 17 px
  • (ex: Nisses tävling i Hudiksvall)
  • (ex 10% rabatt lr 150 kr rabbat)
  • (max 15-20 ord)
  • Ange en e-post som vi når dig på

VI ÄR MÅNGA

Med över 800 medlemmar, och vi växer för varje dag, så är vi idag en förening att räkna med. Våra medlemmar finns över hela Sverige. 

FOLK SNACKAR

En god upplevelse av en produkt, träning etc. tenderar att sprida sig bland våra medlemmar men också till andra av våra medlemmar. 

VI HÖRS OCH SYNS

Med tält, musik, maskor och teamkläder så syns vi och hörs vi på de tävlingar/lopp som vi som förening sanktionerar. Ingen missar att Lynx är på plats. 

BETALAR FÖR KVALITÈ

Våra medlemmar har träning och tävling som sitt största intresse och är därför beredd att betala mera för kvalitativa produkter som håller i tuffa tag. 

SVERIGES BÄSTA

De flesta av våra medlemmar tävlar och tränar för att det är kul men vi har också medlemmar i den yttersta Sverige och världseliten i sina respektive sporter. 

VÅRA MEDLEMMAR SYNS

Våra medlemmar älskar att synas och delar gärna med sig av sina erfarenheter i sociala medier. Vi uppmuntrar våra medlemmar att alltid tagga med #lynxmst 

0
partners just nu!
0
medlemmar just nu!