It´s not just a team! It´s a family!

Bli partner

Lynx Multisport Team är inte bara ett team utan vi är ett community där medlemmarna älskar att röra på sig, träna hårt och ständigt utmana sig själva. Vi uppmuntrar våra medlemmar till att leva ett hälsosamt liv där träning och bra kost är en del av vardagen. Hälsa ska inte vara ett hinder – det ska vara en möjlighet.

En sund kropp är ett gästgiveri för själen, en sjuk kropp är ett fängelse.

Vi är stolta att ha samarbeten med företag såsom Fitnessfestivalen, Essedrinks, Inov-8,  Ompu, Swedemount och med träninganläggningar såsom CrossFit Tegen, Vagnhallen Crossfit och Extremefabriken i Kalhäll för att nämna några.

Medlem i Lynx Multisport Team blir man lätt genom vår hemsida. De flesta som blir medlem har vänner och bekanta som varit medlemmar kort en lång tid och fastnat för gemenskapen och den härliga stämning som kännetecknar Lynx. Våra medlemsförmåner ses ofta som en välkommen bonus av medlemskapet.

Bryggan mellan idrottsintresserade slutkunder och marknadsaktörer
Idén att erbjuda företag att bli partner till Lynx Multisport Team är att vara ett kostnadseffektiv och träffsäker mediepartner inom segmentet Sveriges många hälso- och träningsintresserade. Via riktade erbjudanden kan företag knyta direkta affärer till sina erbjudanden. Enkelt att utföra och enkelt att mäta.

Lynx Multisport Teams koncept är unikt med då vi är en blandning mellan en klassisk idrottsförening, community och intresseorganisation. Vi är också först ut med att erbjuda exponering mot idrott och hälsosegmentet till en låg/ingen kostnad. Vi som driver Lynx Multisport Team ser som vårt uppdrag att arbeta för att erbjuda hälso-och idrottsintresserade möjligheter att prova nya produkter och träning- och tävlingsformer utan att ruinera sig . I vår vision är Lynx  Multisport Team det självklara valet för företag som vill öka sin försäljning till den här målgruppen.

Bli partner idag

Som förening är vi öppna för alla idéer och förslag som kan få fler människor att välja en aktiv livsstil. Tveka inte att höra av dig till oss på :partner@lynxmst.se  eller +46 (0)76- 13 000 14

Driver du ett webbshop eller har bekanta som gör det och du anser att den produkten som företaget saluför har en koppling till en aktiv och hälsosam livsstil? Då kan du här ansöka om att bli webbpartner till Lynx Multisport Team. Som webbpartner erbjuder du våra medlemmar en procentuell rabatt eller rabatt på specifik produkt som inhandlas via webbshop. Läs mer här  »


[logo-slider]

VI ÄR MÅNGA

Med över 800 medlemmar, och vi växer för varje dag, så är vi idag en förening att räkna med. Våra medlemmar finns över hela Sverige. 

FOLK SNACKAR

En god upplevelse av en produkt, träning etc. tenderar att sprida sig bland våra medlemmar men också till andra av våra medlemmar. 

VI HÖRS OCH SYNS

Med tält, musik, maskor och teamkläder så syns vi och hörs vi på de tävlingar/lopp som vi som förening sanktionerar. Ingen missar att Lynx är på plats. 

BETALAR FÖR KVALITÈ

Våra medlemmar har träning och tävling som sitt största intresse och är därför beredd att betala mera för kvalitativa produkter som håller i tuffa tag. 

SVERIGES BÄSTA

De flesta av våra medlemmar tävlar och tränar för att det är kul men vi har också medlemmar i den yttersta Sverige och världseliten i sina respektive sporter. 

VÅRA MEDLEMMAR SYNS

Våra medlemmar älskar att synas och delar gärna med sig av sina erfarenheter i sociala medier. Vi uppmuntrar våra medlemmar att alltid tagga med #lynxmst 

0
partners just nu!
0
medlemmar just nu!